NOTICIES

El Repte Marathonbet

Cristhian Stuani, Choco Lozano i Bernardo Espinosa van participar recentment en unes proves d'habilitat amb la pilota

Tornar

02/05/2019 13:19

Tres jugadors del Girona FC es varen enfrontar al Repte Marathonbet en una sèrie de proves per mesurar la seva habilitat. Tocs, precisió i efecte. Es jugaven l'orgull i una mica més que això perquè els perdedors van haver de tallar i pintar la gespa de la Ciutat Esportiva La Vinya.

El presentador del repte, el periodista i youtuber Rafael Escrig, va marcar les normes als tres futbolistes perquè intentessin aconseguir la màxima puntuació en les cadascuna de les proves. Al final del Repte Marathonbet, el que més punts aconseguia es lliurava del "càstig".

Detallem cadascuna de les proves per saber com s'aconseguien els punts:

Tocs

En la primera prova els jugadors es passaven la pilota fent tocs mentre en Rafael els anava fent preguntes que s'anaven complicant amb el pas del temps. Habilitat i concentració a parts iguals.

Precisió

Llançaments a tres porteries de diferents mides, amb l'al·licient de poder puntuar doble a canvi d'augmentar la dificultat.

Efecte

Els tres jugadors havien d'intentar marcar un gol olímpic. A un d'ells se li va donar especialment bé aquesta part del repte. Qui va ser?

No us perdeu en el vídeo la reacció del guanyador!