Empat sense gols contra Las Palmas

El Girona ha disposat de poques ocasions però algunes han estat prou clares per endur-se la victòria

La primera part del partit ha transcorregut sense ocasions per cap dels dos conjunts. El primer xut a porteria dels gironins - avui amb Sarmiento i Samu com a novetats en l’11 inicial - no ha arribat fins el minut 16 i ha estat obra de Stuani. La rematada l’ha rebutjat un defensor des de l’interior de l’àrea petita. Tampoc el Las Palmas ha estat productiu en atac, més pendents de l’aspecte defensiu fruit del seu 5-4-1 inicial. Amb el 0-0 inicial s’ha arribat al descans.

Després del pas pels vestidors, Míchel ha fet debutar el recent incorporat Baena i el jove Gabri. Tot i que el Girona ha portat més perill que a la primera part, cap de les ocasions s’ha traduït en gol. La més clara, un xut de Stuani en el descompte que un defensa a tret sobre la línia de gol.