NOTICIES

Es presenta la nova App del Girona

L"entitat esportiva crea l"aplicació per a telèfons intel•ligents que beneficia al comprador, al venedor i al club en els comerços. El Girona és converteix en el primer club d"Espanya amb una plataforma comercial oficial.

Tornar

05/02/2015 15:26

Els socis i simpatitzants del Girona tenen disponible des d"avui una aplicació telefònica del club plena d"avantatges comercials en exclusiva per a ells. Gràcies a la col•laboració entre l"entitat esportiva i l"agencia catalana de màrqueting i comunicació MC, el Girona s"ha convertit en el primer club de l"Estat amb una plataforma comercial que beneficia econòmicament als socis, simpatitzants, club i comerços de les comarques gironines.

A l"aplicació Girona FC els usuaris poden trobar tota la informació necessària sobre el seu club però també gaudir d"avantatges en comerços de la província adherits a aquesta aplicació, que els hi ofereixen descomptes i ofertes exclusives pel fet de ser socis i aficionats del Girona.

D"altra banda, els comerços gironins també obtenen beneficis si formen part d"aquesta aplicació. A través de Girona FC els botiguers poden incrementar fàcilment el nombre de clients interessats en els seus productes. L"únic requisit que se"ls demana és que, com a mínim, ofereixin un descompte fix d"un 10-15% en un dels seus serveis. A més, les botigues que formen part de l"app Girona FC estan geolocalitzades, fet que permet que els usuaris que hi ha al voltant detectin el seu comerç i rebin tots els avantatges que ofereixen respecte la competència. 

La presentació de l"App ha tingut lloc avui a l"estadi de Montilivi i hi ha participat el President, Francesc Rebled; Joan Manyà, Director General de MC i Pol Pla, Business Development de MC.

Agenda primer equip

08 OCT

16:15 Wanda Metropolitano

Partit

Jornada8 Atlético de Madrid - Girona FC

Veure agenda