CA

DIA AJUDA AL CLUB

Para el Girona-Sporting el coste de las entradas para abonados será de Goles 10 euros / Preferente 15 euros /Tribuna 25 euros. Cada socio podrá comprar una entrada suplementaria al mismo precio que la suya. Para los no abonados los precios de las entradas

El proper diumenge 15 de febrer a les 12h. l"estadi de Montilivi acollirà un gran partit. El Girona s"enfrontarà a l"Sporting de Gijón, un històric del futbol estatal que a hores d"ara és un dels nostres més directes competidors en aquesta apassionant temporada 2014-2015. 
 
Aquest partit ha estat declarat com a "Dia d"Ajuda al Club", amb l"objectiu de sol•licitar la col•laboració del soci i l"aficionat per, entre tots, superar el delicat moment econòmic de l"entitat i garantir-ne la continuïtat i els èxits actuals. 
 
PREUS PER ABONATS I PROMOCIONS PER COMPRA D"ENTRADA SUPLEMENTÀRIA
De tal manera, els preus de les entrades del Girona-Sporting pels ABONATS són: Gols 10 euros / Preferent 15 euros / Tribuna 25 euros. 
També, cada Abonat, pot comprar una entrada suplementària pel mateix preu de la seva. 
A més, els nens de 6 a 12 anys que tinguin carnet d"abonat podran accedir a l"estadi comprant l"entrada a 5 euros (de la zona corresponent al carnet).
 
PREUS PER NO ABONATS
D"altre banda el cost de les entrades pels No Abonats és de Gols 20 euros / Preferent 30 euros / Tribuna 40 euros.
Els nens no abonats de 6 a 12 anys pagaran 10 euros per entrada a qualsevol zona.
 
ENTRADA GRATIS PER TOTS ELS NENS DE 0 A 5 ANYS
 
NO LLANCIS L"ENTRADA I DESCOMPTE EL SEU PREU EN EL CARNET DE SEGONA VOLTA
Si la persona que ha comprat l"entrada vol fer-se l"Abonament de la Segona Volta, se li descomptarà del preu del carnet la totalitat del que ha pagat per l"entrada (El carnet ha de ser corresponent a la zona de l"entrada). Aquest descompte es suma, evidentment, al ja existent del 30% de la segona volta.  
 
ESTUDIANTS DE LA UNIVERSITAT DE GIRONA
Els estudiants de la Universitat de Girona podran comprar entrades a 10 euros cadascuna (zones de Gol)
 
Notes: 
•Aquest proper dissabte les oficines de l"estadi estaran obertes de 10h. a 18h. per la venda d"entrades. 
•La compra de les entrades per abonats i no abonats es pot fer per internet, excepte pel que fa a les promocions. Per més informació podeu trucar a les oficines del club (902 54 84 54).