NOTICIES

Francisco, nou entrenador del Girona FC

El tècnic d’Almeria signa pel que resta de temporada i per la 2020-2021

Tornar

30/06/2020 20:19

El Girona FC ha escollit Francisco perquè sigui l’entrenador blanc-i-vermell. El tècnic, nascut a Almeria fa 42 anys, es farà càrrec de l’equip pel que resta de temporada i per la propera.

L'entrenador més jove de Primera Divisió

Després de penjar les botes com a futbolista a l'Orihuela, Francisco comença la seva trajectòria com entrenador i ho fa a l’Almeria B l’any 2011. La temporada 2013-2014 fa el salt a la primera plantilla de l’Almeria, i Francisco es converteix en l’entrenador més jove de Primera Divisió amb només 35 anys. Després de la seva estada al club andalús dirigirà a l’UCAM Murcia, Lugo i Córdoba. El seu últim equip ha estat el Huesca, a Primera Divisió, la temporada 2018-2019.

Com a futbolista, Francisco Javier Rodríguez, va militar, entre d’altres, en el juvenil de l’Espanyol, Poli Ejido, Orihuela, filial del Valencia, Alacant i Granada, tot i que la seva carrera com a jugador està marcada per dos equips; Almeria i Albacete. Arriba a l’equip de la seva ciutat natal la temporada 2001-2002, aconseguint pujar a Segona A. El curs 2004-2005, s’incorpora a l’Albacete, on debuta a Primera Divisió. Un curs i mig més tard torna a Almeria, assolint amb la formació andalusa l’ascens a la màxima categoria del futbol espanyol.

Nou cos tècnic

Francisco arriba a Girona acompanyat de Jaime Ramos (segon entrenador); Sergio Pardo (preparador físic) i José Manuel Rodríguez Ortega (assistent tècnic i analista).