NOTICIES

Funcionament del procés d’assignació d’entrades pel partit contra el Rayo Vallecano

L’assignació la realitzaran dues empreses especialitzades externes al Club.

Tornar

10/06/2021 14:00

El Girona FC vol informar sobre el procediment d’assignació aleatòria de seients per al partit de tornada de la final del play-off d’ascens que enfrontarà els blanc-i-vermells al Rayo Vallecano el proper diumenge 20 de Juny a l’Estadi Montilivi.

De les 1.500 entrades disponibles el Club oferirà 1.132 que s’assignaran als Socis: el 90% d’aquesta xifra es destinaran exclusivament a Abonats i la resta, el 10%, es destinarà a la tots els Socis inscrits (Abonats i no Abonats) que no hagin aconseguit entrada en el primer procés.

Pel que fa a les localitats restants es distribueixen de la següent manera: 160 seran per a patrocinadors del club; 105 aniran destinades a jugadors i cos tècnic del primer equip, 63 es reserven per a empleats del club i les 40 restants s’utilitzaran per a cobrir les necessitats de protocol.

Un cop tancades les sol·licituds d’entrades avui a les 23:59h, l’empresa Geocéntrica Sports realitzarà l’assignació aleatòria d’entrades als Socis Abonats i no Abonats  en base a un algoritme que tria entre tots els inscrits i els ordena a l’atzar. Un cop realitzat aquest procés, el llistat resultant, s’enviarà a l’empresa especialitzada 3D Digital Venue, que assignarà els seients corresponents mantenint tots els criteris de distància i seguretat que requereix el protocol Covid. 

El mencionat procés d’assignació es realitzarà durant el matí de divendres i, un cop acabat es comunicarà a tots els inscrits, hagin sigut escollits o no, el resultat de la seva petició via e-mail i SMS. 

Les entrades s’enviaran a través del correu electrònic únicament als caps de grup a partir de dilluns al matí. 

Agenda primer equip

20 JUN

21:00 Estadio Municipal de Montilivi

Partit

Jornada46 Girona FC - Rayo Vallecano

Veure agenda