Gran victòria del Girona que supera clarament la Ponferradina

Els golejadors han estat Stuani, Samu Saiz i Nahuel Bustos.

El Girona ha aconseguit una clara victòria (3-1) davant la Ponferradina, un dels rivals directes per situar-se en el play-off d’ascens, amb gols de Stuani, Samu Saiz i Nahuel Bustos. La primera part ha estat molt igualada fins que l’ha desencallat Stuani en el minut quaranta-sis. Abans els dos equips s’han repartit també les ocasions clares de gol que han estat una per banda. Primer el Girona l’ha tingut a peus de Franquesa. El jugador ha arribat molt forçat i el seu xut, des de dins l’àrea petita, ha sortit per sobre la porteria de Caro. Minuts després els de Ponferrada han estat a punt d’avançar-se en el marcador. Juergen, de cop de cap, ha fet que l’esfèrica fregués el pal esquerre de la porteria de Juan Carlos. I quan el primer temps era a punt d’acabar un centre-xut de Samu ha estat aprofitat per Stuani i el killer uruguaià l’ha enviada al fons de la xarxa.

Cinc minuts després de començar la segona part el Girona ha marcat territori amb el gol de Samu Saiz que ha fet pujar el dos a zero al marcador. El madrileny ha engaltat un fort xut que s’ha colat com un míssil  dins la porteria de Caro. Després d’uns minuts de lleuger desconcert la Ponferradina no s’ha resignat i ha continuat buscant el gol però els de Francisco, ben posicionats, han neutralitzat els intents d’atac dels del Bierzo. L’intercanvi de cops continuava i ambdós equips han enviat una pilota al pal. Per part de Girona ha estat Stuani qui ha col·locat l’esfèrica al travesser. Però el cop definitiu ha estat en el minut vuitanta-quatre quan Nahuel Bustos, en una excel·lent acció personal, ha enviat la pilota ajustada entre el pal i el cos del porter, situant un tres a zero inapel·lable. Just en el minut noranta l’equip visitant ha fet un gol deixant el 3-1 definitiu al marcador de Montilivi.