Skip to main content
CA

El Girona FC celebrarà una exposició per commemorar els seus 90 anys d’història

La mostra tindrà lloc de l’1 al 31 de juliol a l’Espai Santa Caterina, situat a l’edifici que acull la seu institucional del Govern de la Generalitat a Girona.

El proper juliol tots els aficionats del Girona FC i del futbol en general tenen una cita ineludible a l’exposició que s’inaugurarà a l’Espai Santa Caterina. Durant tot un mes (de l'1 al 31 de juliol) qui la visiti trobarà una finestra oberta a la història del Club. Mitjançant diferents objectes, fotografies i textos es podrà fer un viatge a través dels moments més destacats dels seus 90 anys; el naixement de l’entitat, els estadis que l’han acollit, els fets esportius que han determinat qui som...

Paral·lelament a l’exposició es celebraran quatre col·loquis amb persones rellevants per a la història del Club en la que exposaran i posaran en comú les seves experiència i vivències en blanc-i-vermell.

Calendari

La inauguració tindrà lloc l’1 de juliol al Patí de les Magnòlies del mateix edifici que acull la seu institucional del Govern de la Generalitat a Girona (Plaça Pompeu Fabra, 1) i l’acte de cloenda de l’exposició el 31 de juliol. Per la seva part els col·loquis es desenvoluparan a l’Auditori Josep Irla (també en el mateix complex d’edificis) els dimarts 6 i 13 de juliol i els dijous 15 i 22 del mateix mes).

Punt de trobada

La Covid-19 està condicionant aquest darrer any la vida de tothom. Malgrat la pandèmia, doncs, esperem que quan celebrem aquesta exposició les condicions sanitàries hagin millorat i ens permetin gaudir d’aquest punt de trobada blanc-i-vermell en el que volem que es converteixi la mostra dels 90 anys d’existència del Girona FC.