NOTICIES

Informació sobre la sol·licitud d’entrades per a la Final de Play-off

El procés de sol·licitud estarà obert a partir de dilluns i durarà quatre dies, exclusivament per a Socis del Girona FC .

Tornar

06/06/2021 10:36

Ho han tornat a aconseguir!!. El Girona FC jugarà la final del play-off d’ascens a Primera Divisió!!. Després d’eliminar a l’Almería, l’equip que dirigeix Francisco s'enfrontarà al Rayo Vallecano, que ha superat al Leganés. El matx a Montilivi serà el de tornada el diumenge 20 de juny a les 21h.

Per aquest partit, l’aforament de l’Estadi Montilivi es veurà reduït a 1.500 aficionats seguint els protocols marcats per les autoritats.  

 

SOL·LICITUD D’ENTRADES, A PARTIR DE DILLUNS 

El Girona obrirà a partir de demà dilluns a les 10h del matí  i fins el dijous a les 23:59h un procés online a través de l’Àrea de Soci on es podrà tramitar la sol·licitud d’entrades per a la final de Play-off.  

Les sol·licituds es podran fer de manera individual o conjunta, podent incloure fins a 4 Socis en una mateixa sol·licitud, que es podran seure de manera correlativa però mantenint la distància de seguretat. 

El procés d’inscripció només cal que el faci un dels integrants, a qui se’l considerarà el cap del grup i qui rebrà les entrades al correu electrònic en cas que se li assignin entrades. Un mateix Soci només podrà formar part d’una sol·licitud. 

 

ASSIGNACIÓ D’ENTRADES A SOCIS ABONATS I SOCIS NO ABONATS

L'assignació d’entrades es farà de manera aleatòria entre totes les sol·licituds en dos processos diferenciats el dia posterior a tancar-se les inscripcions. 

 1. Assignació a Socis Abonats: En un primer procés d’assignació aleatori, s’assignaran el 90% dels seients disponibles a les sol·licituds que incloguin únicament Socis Abonats fins a esgotar aquesta bossa de localitats. 

 2. Assignació a tots els Socis: El 10% de seients restants s’assignaran aleatòriament en un segon procés on es tindran en compte les sol·licituds de tots els Socis (Abonats i No Abonats), excepte els que se’ls hi hagi assignat entrades en el primer procés. 

Les inscripcions de fins a 4 persones poden contenir simultàniament Socis Abonats i No Abonats. Cal tenir clar, però, que en cas que una inscripció inclogui almenys un Soci no Abonat, aquesta inscripció només optarà al 10% de les entrades ja que se la tindrà en compte únicament per al segon procés d’assignació. 
 

PREUS DE LES ENTRADES 

Gols Nord i Sud 20 euros
Gols Nord i Sud Lateral 25 euros
Preferent Superior i Lateral 30 euros
Preferent Central 32 euros
Preferent Coberta 35 euros
Tribuna Alta 40 euros

 

-Els partits de play-off no estan inclosos en l’abonament de temporada. També aprofitem per recordar-vos que ja està actiu el procés de compensació dels abonaments.  

 

QUÈ NECESSITARÉ PER A FER LA SOL·LICITUD? 

Si ets el Soci que durà a terme el procés d’inscripció, hauràs de tenir en compte el següent: 

 • Saber el teu PIN i ID de Soci. Pots recuperar-lo aquí

 • Saber el PIN i ID de tots els Socis que vulguis incloure en la sol·licitud.

 • Revisar que el correu electrònic vinculat al teu Perfil de Soci sigui correcte, ja que serà on rebràs les entrades. Les entrades només les rebrà el cap de grup.  

 • Configurar la teva targeta bancària a l’apartat "Els meus pagaments". Només se’t cobrarà en cas que se li assignin entrades a la teva inscripció.

 

EL PROCÉS D’INSCRIPCIÓ, PAS A PAS 

Els Socis del Girona podran sol·licitar entrades per a la final a través del següent procés d’inscripció: 

 1. Accedir a l’Àrea de Soci i identificar-te amb el teu ID i PIN. 

 2. En cas que no tinguis una targeta bancària vinculada al teu perfil de Soci, dirigeix-te a l’apartat "Les meves targetes” dins de "La meva informació personal” i configura-la. 

 3. Dirigeix-te a l’apartat "Sol·licitud entrades Final de Play-Off". 

 4. Llegir atentament els detalls del procés i acceptar les condicions i obligacions per accedir a l’estadi. 

 5. Seleccionar la targeta amb la que vols fer el pagament. Només es farà el pagament en cas que la teva inscripció sigui escollida en l’assignació d’entrades aleatòria.  

 6. Seleccionar la zona de l’estadi desitjada per al teu grup.

 7. Informar si estàs d’acord o no en que se’t puguin assignar entrades d’altres zones de l’estadi en cas que ja no quedin seients disponibles a la zona desitjada, tot i que això impliqui un canvi en el preu de l’entrada.

 8. Incloure, si vols,fins a 3 Socis més a la sol·licitud, indicant el seu ID i PIN i fent clic al botó "Validar”. 

 9. Fer clic al botó "Finalitzar inscripció” per enviar la teva sol·licitud.  

Una vegada enviada la inscripció, aquesta podrà ser modificada tornant al mateix apartat. Un Soci podrà eliminar-se del grup si així ho desitja, des de la seva pròpia Àrea de Soci. 

Agenda primer equip

20 JUN

21:00 Estadio Municipal de Montilivi

Partit

Jornada46 Girona FC - Rayo Vallecano

Veure agenda