NOTICIES

Jugadors, cos tècnic i empleats del Girona FC acorden una rebaixa salarial voluntària

Descartat l'ERTO, la reducció serà d'entre el 15% i el 3% per a la plantilla, cos tècnic del primer equip i la direcció del club, i d’un 3% per a la resta d’empleats i membres del futbol base.

Tornar

18/04/2020 13:07

La paralització de la Lliga i el tancament de totes les instal·lacions esportives provocades per la pandèmia de la Covid-19 està impossibilitant el desenvolupament de les activitats laborals i esportives de bona part dels treballadors del Girona, inclòs el primer equip i cos tècnic.  El Girona porta molts dies treballant en els diferents escenaris que ha provocat aquesta crisis per intentar mitigar al màxim l’impacte en les diferents àrees del Club, algunes de les quals han quedat totalment paralitzades de la mateixa manera que en gairebé tots els àmbits de la societat.

Després d’analitzar totes les possibilitats,  el Girona ha descartat presentar un ERTO malgrat que les circumstàncies ho permetien. Des del primer moment tant els jugadors como tots els empleats han donat un pas al davant per minimitzar els danys, mantenint el seu compromís amb el club i reforçant l’esperit col·lectiu que ens ha fet forts. En un gest de responsabilitat i compromís, la plantilla del primer equip ha acordat una reducció del seu salari anual en funció de les circumstàncies que puguin afectar al tancament de l’actual temporada. L’acord, al qual s’hi afegeixen el cos tècnic i la direcció del Club, contempla una rebaixa del 15% en el cas de que no es pugui reprendre la competició i d’un 3% si es fa a porta tancada. Aquestes mesures ajudaran a pal·liar l’impacte causat per la situació excepcional que estem vivint aquesta temporada 19-20. El Girona vol agrair la comprensió i col·laboració  que han mantingut els jugadors en tot moment, com estan fent aquests dies amb altres accions del Club.  

De la mateixa manera, el Girona ha proposat a tots els treballadors de sumar-se a aquesta acció amb una rebaixa voluntària del 3% del seu salari anual. El Girona es mostra orgullós de la resposta de les persones que formen aquesta gran família en uns moments tant difícils i que refermen els valors que intenta transmetre mes enllà del terreny de joc. Malgrat les dificultats, el Club manté la seva voluntat de seguir treballant en accions de caire social i, en aquesta línia i gràcies a aquest sacrifici, doblarà la seva aportació econòmica a la campanya destinada a recaptar fons per l’Hospital Universitari Doctor Josep Trueta.   

El Girona també vol fer arribar el seu més profund condol a les famílies de les persones que han perdut la vida com a conseqüència de la Covid-19 i reconèixer la gran tasca de tots els professionals, tant sanitaris com de la resta de treballadors de feines essencials, que estan a primera línia en aquests moments tant complicats. Tots estem en deute amb ells.   

Com a Club hem viscut moments molt durs i aquest és un d’ells. Però mai ens hem rendit, mai hem abaixat els braços i tampoc ho farem ara. Amb coratge i esperança ho superarem plegats.  

Agenda primer equip

11 GEN

19:00 El Toralín

Partit

Jornada21 SD Ponferradina - Girona FC

16 GEN

16:00 Estadio Municipal de Montilivi

Partit

Jornada3 Girona FC - Cádiz CF

Veure agenda