NOTICIES

La Clínica Bofill es converteix en nou partner del Girona FC

L'entitat sanitària donarà suport als responsables mèdics del Club -tant pel que fa a especialistes com instal·lacions- en aspectes com diagnòstic de lesions, tractaments o revisions mèdiques.

Tornar

05/09/2019 11:00

La Clínica Bofill i el Girona FC han signat un acord de col·laboració pel qual l’entitat mèdica gironina esdevé nou partner del Club de Montilivi. Gràcies a aquesta vinculació la Clínica Bofill donarà suport als responsables mèdics del Club -tant pel que fa a especialistes com instal·lacions- en aspectes com diagnòstic de lesions, tractaments o revisions mèdiques. Així doncs el Girona FC vol donar la benvinguda i fer partícip a la Clínica Bofill de l’apassionant repte per aquesta nova temporada; aconseguir entre tots tornar a situar el Club a la Primera Divisió.

La Clínica Bofill ofereix un servei sanitari integral en el qual preval una assistència mèdica professional, ètica i completament personalitzada cap al pacient i els seus familiars. A més, de la mà de Clínica Bofill, els esportistes poden comptar amb un diagnòstic mèdic rigorós gràcies a les ecografies i ressonàncies, en casos de lesions, i amb l’opinió de metges referents en les àrees de traumatologia, cardiologia, osteopatia, biomecànica i podologia, entre altres especialitats.

Agenda primer equip

06 JUL

19:30 El Molinón-Enrique Castro "Quini"

Partit

Jornada38 Real Sporting - Girona FC

09 JUL

21:45 Estadio Municipal de Montilivi

Partit

Jornada39 Girona FC - UD Almería

12 JUL

19:30 Estadio Ángel Carro

Partit

Jornada40 CD Lugo - Girona FC

Veure agenda