NOTICIES

"La lluita que ens uneix"

El Girona FC posa en marxa una campanya perquè els aficionats donin suport a l'equip en l'objectiu d'ascendir a Primera

Tornar

08/06/2020 12:00

Amb motiu de la tornada del futbol i l’inici del tram més decisiu, el Girona FC inicia la campanya de final de temporada. La finalitat no és una altre que la d’unir forces tant jugadors com aficionats per aconseguir l’objectiu que es va marcar a principi de temporada, l’ascens a primera divisió.

El club, degut a la realitat que ens toca viure actualment amb les conseqüències del Covid-19, s’ha reinventat i ha preparat diferents accions digitals que anirà desvetllant durant els propers dies per apropar afició i jugadors en aquest moment de distanciament. D’aquesta manera, es jugadors podran seguir notant el suport de tots en els partits decisius que venen.

La essència de la campanya és la de seguir lluitant per un objectiu comú. En l’horitzó dues lluites: Pujar a Primera divisió i vèncer definitivament la  Covid19. El Girona FC vol que tant gironins com jugadors estiguin units per una mateixa lluita:  Arribar a final de temporada havent aconseguit aquestes dues victòries.

Esteu atents a les xarxes socials del club durant els propers dies i participeu en les diferents accions que es proposaran per aconseguir una interacció entre afició i jugadors.

Agenda primer equip

06 JUL

19:30 El Molinón-Enrique Castro "Quini"

Partit

Jornada38 Real Sporting - Girona FC

09 JUL

21:45 Estadio Municipal de Montilivi

Partit

Jornada39 Girona FC - UD Almería

12 JUL

19:30 Estadio Ángel Carro

Partit

Jornada40 CD Lugo - Girona FC

Veure agenda