La victòria davant la Real Sociedad B situa el Girona a tres punts de la zona de play-off

Ayesa, en pròpia porta i Bernardo, de cop de cap, els autors dels gols dels gironins

No podia anar millor el primer partit de la història que jugava el Girona contra el Sanse. Els de Míchel s’han endut la victòria del Reale Arena i es col·loquen a només tres punts de la zona de play-off.

A la primera part el Girona ha dominat el joc. Malgrat els primers minuts en els que els dos equips s’han temptejat, ràpidament els de Montilivi s’han fet amb el control del partit, amb un joc pausat però també incisiu quan la situació ho demava. Això ha permès la primera arribada amb perill amb una pilota al pal de Stuani però l’àrbitre ha anul·lat la jugada per fora de joc. Poc minuts després una bona combinació entre Ibra i Samu ha acabat a peus de Juncà. El gironí s’ha internat a l’àrea i el seu xut l’ha desviat un defensa. Ha estat en un corner quan s’ha produït el gol del Girona. El porter local, Ayesa, ha sortit a desviar l’esfèrica amb el puny però l’ha tocat malament i l’ha enviat al fons de la pròpia xarxa.

Els segons quaranta-cinc minuts han continuat amb el mateix to. Els gironins tenien molt clar el seu pla de joc i marcaven el “tempo” del partit. I així ho han demostrat al cap de pocs instants. Baena ha enviat la pilota dins l’àrea i quan Stuani es disposava a rematar a gol un defensa ho ha impedit en l’últim instant. Una altra acció destacada d’aquest segon temps ha estat una gran jugada que s’ha iniciat amb una paret entre Arnau i Aleix. El d’Ulldecona l’ha enviat a Stuani que ha col·locat l’esfèrica per sobre el travesser. En el 74 i, en un corner, Bernardo ha fet valer el seu gran joc aeri i d’un cop de cap ha situa el 0 a 2 en el marcador. Però el partit havia de tenir els seus minuts de patiment. En el 80 l’àrbitre, a instàncies del VAR, ha xiulat penal contra el Girona. Els bascos l’han transformat però, malgrat han buscat l’empat, els catalans han sabut mantenir l’ordre tàctic i han pogut marxar del Reale Arena amb els tres punts.