NOTICIES

Línies creuades i la senyera en les samarretes del retorn a Primera Divisió

El Girona FC recupera el pantaló vermell per a la primera equipació mentre que els tons blaus predominen en la tercera

Tornar

06/07/2022 09:00

El Girona FC ha presentat avui les samarretes per a la temporada 2022/23, la del retorn a Primera Divisió. Un any més, i ja en són tres, la marca alemanya PUMA és l’encarregada de dissenyar i produir les samarretes del Club. Aquestes són les primeres samarretes on hi ha implantat el nou escut del Club, que va ser l’escollit en votació pels Socis.

La primera samarreta presenta un disseny molt modern i trencador, amb les habituals franges blanc-i-vermelles en vertical i horitzontal alhora. Els detalls al coll i als punys de les mànigues són de color negre per donar contrast i dinamisme a una samarreta que impacta a primera vista i que destacarà entre els clubs de la Primera Divisió. Al frontal, destaca també el logotip de l’empresa gironina GOSBI, que per segona temporada consecutiva serà el patrocinador principal.

A la part posterior del coll porta impresa la bandera catalana i a la part frontal, a l’inferior esquerra, hi apareix el segell de producte oficial de la marca alemanya PUMA, que ofereix la seva tecnologia DRYCELL, que permet mantenir la temperatura corporal adequada. El dorsal i nom dels jugadors aniran estampats en color blanc.

Els pantalons i les mitgetes de la primera equipació són també de color vermell. La tendència actual en el disseny busca aquesta uniformitat entre el color majoritari de la samarreta i la resta dels elements per no provocar el que s’anomena “kit clash” i que pot provocar que s’hagin de variar les diferents peces d’equipament per no coincidir amb els rivals en un partit determinat.

Torna la senyera

La segona samarreta de l’any del retorn a Primera mostra la senyera en la seva part frontal, amb les quatre franges vermelles que se situen entre el pit i la part inferior de la samarreta. Tots els detalls al coll, les mànigues o els logotips de PUMA són de color vermell.

Els pantalons i les mitges són, en aquest cas, de color groc amb detalls vermells, igual que el nom i dorsals que també seran vermells. Al revers del coll apareix el logotip “Orgull Gironí”.  

L’equipació alternativa té un patró de camuflatge en diversos tons de blau i els detalls en blau clar. Els pantalons i les mitgetes són de color blau marí que composen un conjunt sobri en un to fosc, preparat per jugar contra aquells rivals que vesteixen colors clars.

Un any més, el Girona FC tindrà samarretes específiques per al públic femení, amb talles i patrons adaptats. El preu d’aquestes samarretes es manté respecte a les dues darreres temporades. Serà de 75€ per les talles d’adults (masculí i femení) i 65€ per les talles infantils.

Agenda primer equip

14 AGO

19:30 Camp de Mestalla

Partit

Jornada1 Valencia CF - Girona FC

Veure agenda