NOTICIES

Nova aplicació exclusiva per a les empreses del Business Club

Impulsada pel Girona FC i Bundeling té l'objectiu de crear noves sinergies entre els associats

Tornar

05/12/2022 11:57

La nova app es va presentar en el marc del Partners Fòrum Tardor 2022. Es tracta d'una aplicació empresarial que engloba a tota la comunitat de Partners del Club, amb l'objectiu de crear noves sinergies i facilitar la comunicació entre totes les parts.

L'aplicació comptarà amb un directori amb totes les empreses associades, portal de notícies, activitats, tauler d'anuncis, xats públics i privats i moltes més funcionalitats amb l'objectiu de millorar la gestió de la relació entre el Club i els Partners, així com de generar noves oportunitats entre els mateixos Partners.

La presentació d'aquesta nova aplicació va tenir lloc en les instal·lacions del Espai Hoteler Mas Solà, lloc on es va desenvolupar el Partners Fòrum de Tardor 2022 i en el qual tots els assistents van poder gaudir d'un seguit de ponències relacionades amb l'actualitat del Club, d'un tast de vins i es va tancar amb un esplèndid sopar.

El Girona FC continua treballant per a aportar un valor extra a totes les empreses que col·laboren amb el Club amb l'objectiu de continuar creixent i oferint oportunitats adaptades a les diferents necessitats existents i amb la màxima il·lusió per a aconseguir aportar un valor afegit de formar part del projecte del Club.

Agenda primer equip

10 FEB

21:00 Estadio Nuevo Mirandilla

Partit

Jornada21 Cádiz CF - Girona FC

Veure agenda