Victòria en el primer test a Estepona (1-0)

Un gol de Samu Sáiz a l’inici de la segona part ha donat el triomf davant l’històric Standard de Liège

Primera victòria en el primer amistós de pretemporada disputat a Estepona davant l’Standard de Liège. Els de Míchel s’han imposat per 1 a 0 gràcies al gol de Samu Sáiz a l’inici del segon temps. Pel nombre d’ocasions, especialment a la segona part, el marcador podria haver estat més ampli en un partit en que Míchel ha repartit minuts, amb dos onzes completament en una i altra part. Els joves del B Biel, Joel i Ureña, han jugat 30 minuts cadascun. El Girona ha portat la iniciativa i, tot i les imprecisions lògiques per la falta de rodatge, ha pogut dominar un rival que, amb prou feines a inquietat Juan Carlos.

Després del pas pels vestidors, Míchel ha fet sortir una alineació completament nova, a excepció de Juan Carlos, avui titular a la porteria. Un segon temps que ha començat de forma excel·lent per al conjunt gironí que s’ha avançat al minut 2. Samu Sáiz ha aprofitat la passada de Joel Roca des de la línia de fons per rematar a gol i fer pujar el primer gol al marcador. Gran jugada de combinació que havia començat Yan Couto, amb una passada a l’espai amb l’exterior, i en que també ha participat Castellanos arrossegant el defensor per deixar la pilota franca a Samu. Tot i l’aiguat, especialment abundant a la segona meitat, Castellanos, Riquelme, MIguel Gutiérrez o Samu Saiz podrien haver fet el segon que finalment no ha arribat. El Girona juga dissabte el segon amistós de pretemporada de l’stage en terres andaluses. El rival, l’OGC Nice francès. El partit començarà a les 11 del matí.