NOTICIES

Pneumàtics Perelló es converteix en un dels espònsors principals del Girona FC

Tornar

06/08/2015 16:47

Pneumàtics Perelló s"ha convertit avui en un dels  espònsors principals del Girona FC mitjançant la signatura de l"acord que ha tingut lloc a Montilivi i  en la que hi han participat el President Delfí Geli; el fundador i Gerent de Pneumàtics Perelló, Oren González i el també Gerent, Òscar González.

L"empresa ha intensificat de manera notable la seva col·laboració amb el  Club de Montilivi i per tant, el seu suport a l"esport gironí.  Aquesta estreta col·laboració s"exemplifica, entre d"altres elements, amb la presència del logo de Ventaneumaticos.com, empresa vinculada al grup gironí, que apareixerà a la part posterior de la samarreta.

La relació de Pneumàtics Perelló amb el Girona FC ja ve d"anys enrere, concretament des de la dècada dels 80. Però va ser amb l"ascens de l"equip a la Lliga Adelante quan l"empresa va decidir apostar de manera important per l"equip gironí. Enguany Perelló ha consolidat la seva aposta, i ha fet un pas més ampliant de manera important la seva vinculació amb el club.

Foto: El fundador i Gerent de Pneumàtics Perelló, Oren González i el President del Girona FC, Delfí Geli.

Agenda primer equip

20 SEP

Estadio Municipal de Montilivi

Partit

Jornada2 Girona FC - UD Logroñés

Veure agenda