NOTICIES

Premià de Dalt, nova seu del Campus d'Estiu del Girona FC

El Campus d'Estiu del Girona FC suma la seva quarta seu a la població del Maresme de Premià de Dalt en col·laboració amb Sant Berger Football Academy. El Campus se celebrarà a les instal·lacions del C.E. Premià de Dalt del 27 de juny fins al 29 de juliol.

Tornar

13/05/2022 13:00

Premià de Dalt serà seu del Campus d'Estiu del Girona FC durant els propers 3 estius en col·laboració amb Sant Berger Football Academy. El Girona FC i Sant Berger han fet possible que la població del Maresme de Premià de Dalt es converteixi a la quarta seu del Campus d'Estiu després de les seus ja confirmades dels Campus Mixtes de Girona i Roses, sumats al Campus Femení amb seu també a Girona.

El Campus d'Estiu 2022 amb seu a Premià de Dalt tindrà lloc des del 27 de juny fins al 29 de juliol a les instal·lacions del C.E. Premià de Dalt. 5 setmanes durant les quals nens i nenes entre 5 i 15 anys viuran una experiència 100% Girona FC. L'acord amb Sant Berger permetrà que els jugadors del Futbol Base del C.E. Premià de Dalt gaudeixin de 10€ de descompte per nen, així com els jugadors del Futbol base o Socis del Girona FC.

Inscripcions ja disponibles:

Les inscripcions al Campus de Premià de Dalt ja estan disponibles amb un número de places limitades. Per a qualsevol dubte o comentari sobre el Campus, podeu enviar un correu a campus@gironafc.cat. Trobareu tota la informació i inscripcions al Campus d'Estiu del Girona FC a la pàgina web del Club: https://www.gironafc.cat/campus

Agenda primer equip

21 MAI

22:00 Estadio Municipal de Montilivi

Partit

Jornada41 Girona FC - CD Mirandés

Veure agenda