Primera derrota a Montilivi

Lozano s'ha estrenat marcant el gol del Girona en la recta final de la segona part

Tot i que el Girona ha tingut la primera ocasió de gol - Baena ha enviat la pilota per damunt del travesser - ha estat l’Sporting qui s’ha avançat en el marcador al minut 15. Gaspar ha batut Juan Carlos amb un xut ajustat al pal esquerre després d’aprofitar una passada en profunditat de Fran Villalba. A la mitja hora de joc, Juncà, avui titular al lateral esquerre, s’ha lesionat i ha estat substituït per Jairo. Amb el pas dels minuts el Girona ha anat millorant però l’Sporting transmetia sensació de perill però sense que això es traduís en gol.

Marc Valiente ha fet el segon de l’Sporting en rematar de cap un servei de falta poc abans del primer quart d’hora de la segona part. Amb el 0-2 l’Sporting s’ha dedicat a defensar i sortir al contracop. El Girona ha gaudit a partir de llavors de nombroses ocasions per retallar. Ureña, després de driblar tres contraris, ha estat a punt de marcar un golàs, però el seu xut l’ha tapat un defensor. Al minut 85, Lozano ha fet l’1-2 d’un fort xut des de fora l’àrea.