NOTICIES

Ricoh Sistemas Catalunya, amb el Girona FC per sisè any consecutiu

La companyia catalana Sistemas Digitales Catalunya, distribuïdor principal a Europa de la marca signa un nou acord de patrocini

Tornar

06/09/2019 11:59

Sistemas Catalunya, distribuïdor principal a Europa de la marca Ricoh, ha signat per sisè any consecutiu el patrocini del Girona FC dipositant una vegada més la seva confiança en el projecte del Club. D’aquesta manera renova el seu compromís amb el Girona i la ciutat que l’empresa ve mantenint des de l’any 2013.

La companyia Sistemas Catalunya experta en IT, gestió documental, equips d’impressió, copiadores multifuncionals i digitals s’encarregarà de donar servei al  Girona en les diferents seus en les que el Club desenvolupa la seva activitat diària, tant a l’estadi de Montilivi, ell Centre d’Entrenament de La Vinya, el camp de Riudarenes i a la residència Les Hortes en la que es dona allotjament als joves dels futbol base blanc-i-vermell.

A més, Ricoh – Sistemas Catalunya oferirà als seus clients la possibilitat d’assistir als partits que el Girona disputi a Montilivi així com a participar en experiències exclusives amb els jugadores.