NOTICIES

Treballs de regeneració de la gespa de Montilivi

El Girona FC ha començat a regenerar la totalitat de la superfície del terreny de joc.

Tornar

23/06/2022 13:40

El Girona FC ja prepara l’estadi pel retorn a la Primera Divisió i per fer-ho ha començat a treballar en la regeneració total de la superfície del terreny de joc que consisteix en treure la gespa natural, deixant la híbrida i tornant a sembrar.

El procés s’inicia amb la renovació dels tres primers centímetres de terra del camp per tot seguit aportar material nou perquè el terreny estigui sa i permeti el bon desenvolupament de la nova planta. Els treballs finalitzaran aquest proper cap de setmana.

Tecnologia punta

Montilivi gaudeix, des del 2017, d’una gespa híbrida; 97% natural i 3% artificial. El nostre estadi disposa de la darrera tecnologia en quant a superfície verda. El mateix sistema de gespa híbrida l’equipen recintes com San Mamés, Camp Nou o Santiago Bernabéu i també camps de la Premier League i la NFL nord-americana.

La gespa de Montilivi inclou vint milions de fibres sintètiques, introduïdes a vint centímetres de profunditat,  entorn les quals s’enrosquen les arrels d’herba natural i es fan més fortes. Aquesta alta tecnologia li permet fer front a una resistència de joc que triplica a la de l’herba natural. A més, un camp de gespa híbrida també resisteix molt millor la climatologia adversa.

Agenda primer equip

14 AGO

19:30 Camp de Mestalla

Partit

Jornada1 Valencia CF - Girona FC

Veure agenda