CA
primer equip

Tres punts per seguir creixent (2-0)

Triomf seriós i solvent del Girona, amb gols de Brandon i Borja García, per continuar retallant distàncies amb les primeres places

Segona victòria consecutiva a Montilivi i cinquena jornada seguida puntuant d’un Girona a l’alça, que aquesta tarda s’ha imposat amb solvència a la Ponferradina. Sense Stuani, Brandon Thomas i Borja García han estat els golejadors de l’equip, que ha dominat de principi a fi i que segueix creixent partit rere partit.

Ni la baixa del pitxitxi Stuani ha fet variar massa els plans de Pep Lluís Martí, que ha optat per un onze continuista. Només dues novetats, la del retorn de Gumbau al doble pivot després de la sanció, i la de Jairo per banda esquerra. En punta d’atac s’hi ha situat Brandon, que ha obert el marcador ben aviat (1-0, min. 9). El davanter balear ha aprofitat una errada defensiva de la Ponferradina en zona molt perillosa per marcar el primer del partit i inaugurar així el seu compte particular com a blanc-i-vermell.

Amb la tranquil·litat de veure’s per davant, el Girona ha dominat amb molta autoritat. Possessions llargues, molts minuts a camp contrari, i gran feina en la pressió i en la recuperació. D’aquesta manera l’equip ha evitat que la Ponferradina pogués acostar-se a l’àrea de Riesgo. De fet, els visitants no han tingut cap ocasió al llarg d’un primer temps que ha acabat 2-0, ja que just abans del descans, una greu errada del porter René ha acabat en peus de Borja, que només l’ha hagut d’empènyer.

L’equpi d’El Bierzo ha fet dues substitucions només arrencar el segon temps, però tot i així no han estat capaços d’incomodar un Girona sòlid i seriós. De fet, la balança hauria pogut decantar-se encara més a favor dels locals, però ni Brandon, ni Aday ni Àlex Gallar han tingut l’encert suficient. Tampoc ha estat necessari per a un Girona que segueix mirant cap amunt i que tornarà a retallar punts als equips capdavanters.