Un doblet de Stuani permet al Girona sumar un punt a Riazor

Els de Pep Lluís Martí han dominat el partit però han hagut de remuntar un 2-0 a favor del Depor

El Girona ha saltat a Riazor amb el retorn de Mojica al lateral esquerre i el canvi obligat de Rivera per Gumbau, sancionat. Els de Pep Lluís Martí han dominat el primer temps però qui ha tret més rendiment de l’única ocasió que han tingut han estat els deportivistes, que s’han avançat gràcies a un gol de Mollejo. Amb l’1-0 s’ha arribat al descans.

La segona part ha començat igual que ha acabat la primera, amb domini del Girona que ha rondat l’àrea rival, amb perill. En el minut 60 però una pilota morta a la frontal l’ha rematat Bergantiños d’un fort xut que s’ha colat per l’escaire de la porteria de Riesgo. Era el segon xut dels gallecs en tot el partit. El Girona portava el pes del partit però el Depor havia estat més determinant en dues jugades aïllades, una en cada part. En el minut 77, després d’un córner Stuani, que acabava de veure la groga, ha fet el primer gol dels gironins d’una volea al segon pal. El setge del Girona ha estat total i en el 83 una falta sobre Brandon ha estat assenyalada amb penal. La pena màxima l’ha transformat Stuani per empatar el partit. La lluita, esforç i coratge dels jugadors gironins -20 xuts i 8 còrners- ha donat el seu fruit i, finalment, han pogut endur-se un punt de terres gallegues. Amb aquest resultat el Girona allarga fins a quatre les jornades sense perdre.