Un gol en el descompte deixa el Girona sense la victòria davant l"Alavés (2-2)

El Girona ha sumat avui un punt contra l"Alavés (2-2) a Montilivi, després de veure com rebia l"empat en el descompte. Richy havia avançat a la primera part els gironins, que han rebut el segon immediatament després del gol de Sandaza.

Últim partit de l"any a Montilivi, amb la visita d"un Alavés on juga Migue, l"heroi de l"ascens del Girona a Segona A, que ha rebut l"homenatge de l"afició gironina abans de l"inici del partit. Un partit en que Coris ha ocupat la banda esquerra i Lejeune retornava a l"eix defensiu. En els primers minuts el Girona ha provocat les principals ocasions. En una de les aproximacions del Girona, una falta prop de la frontal visitant ha acabat amb el gol de Richy que posava per davant els gironins. L"Alavés no creava massa perill però en un córner, Galán, ha aconseguit la igualada d"un cop de cap que ha sorprès Becerra. Amb el 1-1 al marcador els jugadors han enfilat el camí dels vestidors.
La segona part ha vist com els visitants avançaven línies i el Girona en feia prou defensant-se. A la recta final del partit, el Girona ha fet el segon. Després d"un xut de falta magistral de Jandro, que s"ha estavellat al pal, Sandaza ha aprofitat el rebuig per rematar de cap al fons de la xarxa. Quan semblava que tot estava decidit i els tres punts es quedarien a Montilivi, Juli ha fet l"empat en el minut 91. El Girona suma un punt i, amb 31, se situa tercer, però porta ja quatre partits sense guanyar (dues derrotes i dos empats). Després de l"aturada nadalenca, el Girona viatjarà a Palamós per enfrontar-se al Llagostera. El partit es jugarà el dissabte 3 de gener a les 6 de la tarda.

Fitxa tècnica
Girona (2).- Becerra, Cifu (Jandro), Lejeune, Richy, Mas, Coris (Aday), Pere Pons, Granell, Felipe, Mata (Christian Alfonso) i Sandaza.
Deportivo Alavés (2).- Manu Fernández, Galan, Einar, Laguardia, Xavi Castillo, Toribio, Beobide, Toti (Raúl García), Juanma (Sangalli), Juli i Despotovic (Manu García).

Gols
1-0 Richy, min. 26.
1-1 Galán, min. 36.
2-1 Sandaza, min. 89.
2-2 Juli, min. 90.

Àrbitre
Oliver de la Fuente Ramos. Ha amonestat amb targeta groga Lejeune, per part del Girona, i a Einar, Manu Fernández, Beobide, Toribio i Juli, per part del Deportivo Alavés.

Incidències
Partit corresponent a la 18a. jornada de la Liga Adelante, disputat a l"estadi de Montilivi.