NOTICIES

Una victòria per dormir a playoff (1-0)

Un golàs de Franquesa segella la tercera victòria consecutiva

Tornar

01/05/2021 17:36

La primera part ha estat dominada clarament pels de Francisco que han mantingut possessions llargues i acostaments a zona de perill. En una jugada trenada a la frontal de l'àrea rival, Bárcenas ha deixat la pilota per Monchu, que arribant de segona linia, no ha contactat bé amb la pilota i el seu xut ha sortit tou i centrat, molt fàcil per al porter del Tenerife. Passada la mitja hora de joc Franquesa ha trobat una pilota morta dins l'àrea i ha engaltat un fort xut amb la cama esquerra que ha trobat la porteria sense que Dani Hernández pogués fer res per a reaccionar.

Dos minuts després el propi Franquesa ha filtrat una passada profunda per a una bona desmarcada d'Stuni que s'ha trobat mà a mà amb el porter i no l'ha pogut superar amb la seva rematada a porteria. 

La segona part ha començat amb més alternatives i amb un Tenerife que ha fet una passa endavant tot buscant de l'empat. Una bona combinació a la frontal ha acabat amb un xut de Shashoua que la defensa ha desviat a còrner. Al 80 Couto ha conduit un bon contracop però la seva passada de la mort l'ha rebutjat la defensa. Els darrers minuts han estat d'anades i vingudes però el Girona ha pogut certificar 3 punts més que li permeten dormir en zona de playoff d'ascens.