CA

Victòria per mirar cap amunt (2-0)

El Girona confirma la bona dinàmica amb un nou triomf que el situa al play-off i a només dos punts de l'ascens directe

Deu punts de 12 possibles és el bagatge del Girona de Pep Lluís Martí, que aquesta tarda ha fet bo l’empat al camp de la Ponferradina sumant un nou triomf a Montilivi per situar-se en posicions de play-off i a només dos punt de l’ascens directe. Stuani, amb dos gols, ha estat l’artífex d’una victòria col·lectiva, molt treballada, davant l’equip revelació del campionat. I és que el Fuenlabrada ha demostrat per què, tot i ser un recent ascendit, és a la part alta de la classificació: molt ben ordenat i molt compacte defensivament, li ha posat les coses difícils al Girona, que ha acabat emportar-se els tres punts en part gràcies a la qualitat de Borja García i a la punteria de Stuani.

Els dos gols han arribat al segon temps, perquè al primer al Girona li ha costat crear perill. De fet, no s’ha comptabilitzat cap ocasió de gol en cap de les dues porteries. I això que els de Martí han intentat dominar, jugant durant moltes fases en camp contrari. Però la falta d’espais complicava la vida als gironins, que buscaven generar ocasions, sobretot, per l’esquerra, amb Jairo i Mojica especialment actius.

A pocs minuts de començar la segona meitat Martí ha fet entrar Jonatan Soriano i Borja García i el Girona ha fet una passa endavant. El mateix Borja s’ha inventat una passada deliciosa, picadeta per sobre la defensa, per Stuani. L’uruguaià l’ha controlat dins l’àrea i, amb molta sang freda, ha marcat l’1-0. Era el seu 30è gol com a local a Montilivi. Però encara n’arribaria un més, ja al minut 87, amb Borja i Stuani de nou com a protagonistes: el madrileny l’ha posat rasa des de la dreta per Jonatan Soriano, i aquest l’ha cedit al primer toc per Stuani, que l’ha empès al fons de la xarxa per sentenciar el partit i confirmar la bona dinàmica del Girona de Pep Lluís Martí, que manté la mirada fixada en les primers posicions.