Victòries del Girona B i del Juvenil B davant Granollers i Manlleu, i empat del Juvenil A a Cornellà

Els de Vizuete ocupen el segon lloc a la classificació gràcies als gols de Monju i Ramon Terrats

EC Granollers 0-2 Girona B (Monju, 49’; Ramon Terrats, 79’)

Triomf molt valuós l’aconseguit pel Girona B al Municipal del Carrer Girona davant l’EC Granollers. Després d’una igualada primera meitat, els gols de Monju i Ramon Terrats al segon temps han donat els tres punts al filial gironí. Una victòria que permet Els de Vizuete tancar el 2020 en segona posició del grup, a només dos punts del líder, el Sant Andreu.

UE Cornellà 0-0 Juvenil A

Empat sense gols del Juvenil A en la seva visita al Nou Municipal de Cornellà. Els blanc-i-vermells van poder treure un punt d’un camp molt complicat i acaben l’any amb dotze punts. El Girona segueix tercer a la taula classificatòria, a només un punt del segon classificat, el Barça.

Juvenil B 4-0 AEC Manlleu (Planas, 27’; Iker García, 36’; Joel Roca, 40’; Robert, 87’)

Golejada del Juvenil B davant el Manlleu en la darrera jornada del 2020. Tres gols en la primera meitat de Planas, Iker García i Joel Roca van posar molt de cara el matx pels gironins. Al tram final, Robert va fer el quart per arrodonir el partit. Amb el triomf, el Juvenil B es manté com a líder en solitari a Lliga Nacional amb dinou punts, tres més que el perseguidor més immediat, el Llagostera.

FEMENÍ

Pardinyes 4-1 Sènior Femení (Ángela Jiménez, 45’)

Dura derrota del Sènior Femení en la seva visita al Pardinyes. El conjunt local es va avançar en el marcador a l’equador de la primera part, però just abans del descans, Ángela Jiménez va aconseguir l’empat per a les gironines. En la segona part, les de la Terra Ferma van aconseguir tres gols i van aconseguir deixar els tres punts a Lleida. El Sènior Femení trenca així la bona dinàmica de les dues darreres jornades, després de sumar quatre dels últims sis punts en joc.