Skip to main content
CA
primer equip

Comença la pretemporada per al Girona d'Eusebio

Els jugadors tindran doble sessió d'entrenament a les instal·lacions del PGA de Caldes de Malavella.

El Girona FC començarà demà dilluns a preparar la segona temporada de l’equip a Primera divisió. Serà llavors quan la plantilla trepitjarà la gespa de les noves instal·lacions del club al PGA de Caldes de Malavella. A més, entre dilluns i dimecres, els jugadors se sotmetran a les preceptives revisions mèdiques que passaran per torns a la seu dels serveis mèdics del club. Entre els jugadors convocats demà hi serà Aleix García, que s’entrenarà amb la resta de l’equip a l’espera de que es concreti la seva cessió des del Manchester City.

Els jugadors convocats i que començaran la pretemporada són: Gorka, Bernardo, Ramalho, Alcalá, Granell, Pere Pons, Portu, Aday, Juanpe, Timor, Choco, Muniesa, Planas, Aleix García i Borja García. A aquests cal afegir Coris i Alcaraz, que han tornat de les seves respectives cessions, i Marc Vito, Andzouana, Kevin Soni i Pedro Porro, del Peralada-Girona B. Els tres internacionals del Girona - Bono. Mojica i Stuani - tenen permís per incorporar-se al grup més endavant després de gaudir de les seves vacances.

Estada a Manchester

Els gironins s’exercitaran cada dia de la setmana a les instal·lacions del PGA, amb sessions dobles d’entrenament. El 18 de juliol l’equip es traslladarà a la seu de la City Football Academy (CFA) a Manchester on s’hi estarà fins el dia 25. Durant la seva estada en terres angleses, els homes d’Eusebio disputaran dos partits amistosos, contra Bolton Wanderers i Oldham Athletic, Després, emprendrà viatge fins a l’Índia, on es previst que disputi dos partits més contra el Kerala Blasters local i el Melbourne City australià.