Skip to main content
CA

El Girona d'Eusebio es posa en marxa

La plantilla ha començat avui els entrenaments al PGA de Caldes de Malavella en paral·lel a les revisions mèdiques de pretemporada

El Girona 2018-2019 ha començat avui la pretemporada al centre d’entrenament del PGA de Caldes de Malavella amb la primera sessió de la plantilla amb el cos tècnic d’Eusebio Sacristán, que ha programat sessions dobles durant tota la semana. Hi han estat presents el segon entrenador Onésimo Sanchez, el tècnic Juan Carlos Andrés, el preparador físic Gerardo Izaguirre, i l’analista Aitor Unzué.

Paral·lelament, han començat les preceptives revisions mèdiques als jugadors que es perllongaran fins dimecres. Els primers a passar-la han estat, Gorka, Bernardo, Ramalho, Juanpe, Alcalá i Muniesa. A l’entrenament estaven convocats Granell, Pere Pons, Portu, Aday, Timor, Choco, Planas, Aleix García, Borja García, Coris i Alcaraz. També han participat Marc Vito, Andzouana, Kevin Soni i Pedro Porro, del Peralada-Girona B. Els tres internacionals del Girona - Bono. Mojica i Stuani - tenen permís per incorporar-se al grup més endavant després de gaudir de les seves vacances.

Estada a Manchester

Els gironins s’exercitaran cada dia de la setmana a les instal·lacions del PGA, amb sessions dobles d’entrenament. El 18 de juliol l’equip es traslladarà a la seu de la City Football Academy (CFA) a Manchester on s’hi estarà fins el dia 25. Durant la seva estada en terres angleses, els homes d’Eusebio disputaran dos partits amistosos, contra Bolton Wanderers i Oldham Athletic, Després, emprendrà viatge fins a l’Índia, on es previst que disputi dos partits més contra el Kerala Blasters local i el Melbourne City australià.