Skip to main content
CA

Comença una nova temporada de LaLiga Genuine

Tarragona acull aquest cap de setmana la primera jornada de LaLiga Genuine 2023-2024.. Els gironins disputaran dos partits el dissabte amb UD Almería (12h.) i Osasuna (17:30h.) com a primers rivals. Tancara la seva participació el diumenge contra el València (11h.).

Amb un total de 46 equips i 1.200 jugadores i jugadors, a banda de Tarragona, el campionat d’enguany tindrà com a seus Cádiz, A Coruña, Tenerife, Burgos i Getafe.

El Girona, pioner

El Girona FC és un dels equips que participen a la Genuine des de la primera edició i enguany s’han afegit dos nous equips a la família; Racing de Santander i Racing de Ferrol.

De la mateixa manera que en temporades anteriors, es disputaran quatre fases de competició dividida en sis seus.  Després de la fase de Tarragona vindrà la segona fase, dividida en dues seus, que traslladarà la comunitat Genuine a les ciutats de Cádiz i A Coruña. Per una banda, els dies 2, 3 i 4 de febrer, els equips viatjaran a la Ciutat Esportiva Bahia de Cádiz, amb el Cádiz CF, com amfitrió, i la tercera seu s’emplaçarà els dies 15, 16 i 17 de març amb el RC Deportivo com club que aculli la resta a la Ciutat Esportiva de Abengondo.

També dividida en dues seus, la tercera fase es distribuirà en les ciutats de Tenerife i Burgos. Primer, la meitat dels equips de LaLiga Genuine viatjaran fins a la Ciutat Esportiva Javier Pérez el dies 12, 13 i 14 d’abril, on el CD Tenerife s’estrenarà com amfitrió en la quarta seu de la competició. Un mes després, els dies 10, 11 i 12 de maig, el Burgos CF reunirà a la resta, acollint la penúltima de la competició a la Ciutat Esportiva Burgos Promesas 2000.

Per finalitzar, els dies 7, 8 i 9 de juny, tindrà lloc la més que esperada gran final de la competició que reunirà als 46 equips que la integren. Un cap de setmana per destacar en els calendaris, on coneixerem als equips guanyadors de la temporada 2023-2024 de LaLiga Genuine. El Getafe CF serà l’encarregat de rebre a tota la gran família Genuine en la seva ciutat esportiva Fernando Santos de la Parra, on es disputaran els últims i més emocionants matxs de la competició.