Cròniques dels partits del Girona "B" i el Juvenil A

Resultat desigual pels dos equips blanc-i-vermells. Mentre el filial va vèncer per 1 a 0 a La Jonquera, el Juvenil A va perdre 4 a 0 en la seva visita a Mallorca.

Girona B 1 - Jonquera 0

Partit molt seriós i excel·lent resultat del filial. Els joves jugadors gironins van guanyar a un equip que en cas d’haver vençut  s'hagués posat líder. Tot i ser un matx molt travat i sense moltes ocasions clares de gol, els blanc-i-vermells van marcar el ritme del joc i van aconseguir controlar un equip que es caracteritza per ser ordenat en defensa i que aprofita molt bé els contraatacs que se li presenten.  En el minut 16 Litus va aprofitar una pilota morta a la frontal per marcar l'1 a 0, en llançar una vaselina al porter quan aquest sortia a refusar l’esfèrica. A partir d'aquí el joc no va variar massa i es van produir dues o tres ocasions per banda que tant les defenses com els porters van solucionar sense massa problemes.

El control del joc va ser pels joves jugadors del filial, que van aconseguir mantenir el resultat i, a diferència d'altres dies, no van haver de patir gaires ensurts. Van saber aguantar el marcador i controlar el rival. Aquesta setmana el Girona “B” visita el Manresa, actual líder de la categoria.

Girona FC: Quintanas, Mahamadou, Morales, Caballero, Marc Carbó, Litus (71’ Nahuel), Soufiane (88’ Yaya), Marc Gelmà, Coro, Ruiz (71’ Pishvaie) i Pujol

UE La Jonquera: Montero, Edile, Masso, Rama (71’ Vergara), Zoubai, Barry, Bassols, Chacón (61’ Henry), Muñoz (61’ Pérez Gil), Bonmatí i Ruiz.

Mallorca 4 – 0 Juvenil A

El Juvenil A tenia un dels desplaçaments més complicats de la temporada a la ciutat esportiva Antonio Asensio de Palma de Mallorca, per enfrontar-se al RCD Mallorca que està lluitant per poder jugar la Copa del Rei juvenil.

El partit va començar de manera positiva pels gironins que durant els primers vint minuts van controlar bé el joc local. La única errada que cometia el Juvenil era no ser prou contundent amb la pilota i donava als locals possibilitat de segones jugades i recuperacions a la zona ampla. Els locals portaven perill en les transicions ofensives.  A partir d'una d'aquestes pèrdues un penal en contra del Girona va fer pujar el primer gol al marcador. Des d'aquest moment el partit   es va equilibrar més i s'arribava amb aquesta dinàmica al descans però en l'últim minut una altra gran jugada visitant  va acabar amb una centrada que Toril va rematar al fons de la xarxa.

A la segona part els gironins van sortir amb un punt més alt d'intensitat, però els mallorquins continuaven molt concentrats i amb les idees molt clares del que volien fer. El partit anava avançant, fins que al minut 70 una falta a la frontal de l'àrea gironina la va executar a la perfecció Antoñito per fer pujar el 3-0 al marcador. I una altra vegada a l'últim minut de la segona part els mallorquins van arrodonir el marcador amb el quart gol.

RCD Mallorca: Pocovi, Cris, Gori, Nadal, Pep Vidal, Jorge (78' Reni), Javi Sanchez (75' Rafinha), Gerardo, Toril (46' Rodado), Eder i Diego (78' Antoñito)

Girona FC: Pol, Abde, Mario, Curu (33' Alamo), Mas (59' Verdaguer), Guillem (45' Joel), Puig, Blay (72' Caste), Bargalló, Alex i Torres

Gols: 1-0 (p) (22' Javi Sanchez), 2-0 (45' Toril), 3-0 (70' Antoñito), 4-0 (89' Rodado)