Skip to main content
CA

Dissabte, "Fan Zone" al pàrquing de Gol Nord!

A partir de les 14h. aquest espai es convertirà en el punt de trobada dels aficionats blanc-i-vermells.

Aquest dissabte, a les 20:30h. Montilivi viurà un altre partidàs. El Girona s’enfrontarà al Huesca en un matx on ambdós equips lluitaran per assolir ambiciosos objectius.

Des del club hem volgut estendre, a tota la jornada, la festa que suposa un partit al nostre estadi. Així doncs, per aquest dissabte, hem organitzat una “Fan Zone” al pàrquing de Gol Nord per a tots els aficionats blanc-i-vermells.

Que hi podeu trobar?

La Fan Zone, que s’habilitarà al pàrquing de Gol Nord de l’estadi, s’obrirà a les 14h. i es tancarà poc abans que comenci el partit. Aquest espai es convertirà en punt de trobada de tota l’afició on podreu realitzar-hi activitats diverses:  menjar (botifarra: 3 euros / beguda: 2 euros) música, activitats i concursos. Precisament un d’aquests concursos està directament vinculat a una acció que es durà a terme a la mitja part: a la Fan Zone s’instal·larà un photocall on la gent es podrà fer fotografies que hauran de penjar a les xarxes amb el hashtag #GFCdiauniversitari. D’entre totes elles, s’escolliran les tres propostes més originals. Serà, en el descans del Girona-Huesca quan, els tres autors de les fotografies, xutaran a porteria des del centre del camp. Si aconsegueixen fer gol guanyaran un pack de marxandatge del Girona FC.

La Fan Zone concideix amb la celebració del «Dia de l'Universitari» que el club ha organitzat juntament amb la Universitat de Girona. Entre d’altres activitats, tindrà lloc un torneig interfacultats de futbol i bàsquet al Servei d’Esports de la UdG. Per tant, a la Fan Zone conviuran els aficionats del Girona FC i els participants del «Dia de l'Universitari».

Us convidem, doncs, a que aquest dissabte vingueu a la Fan Zone i comenceu a vibrar amb els colors blanc-i-vermells.