El Girona cau amb el Real Betis, però manté intactes les opcions d’Europa

El gol de Miguel no és suficient per un Girona que haurà de guanyar a Pamplona i esperar que l’Athletic no ho faci

El Girona no ha pogut puntuar en la visita del Real Betis al darrer partit de la temporada a Montilivi. Miguel ha avançat els blanc-i-vermells, però un doblet de Borja Iglesias a la segona meitat ha capgirat el marcador. Tot i això, els de Míchel mantenen les opcions de disputar competició europea si guanyen l’Osasuna a la darrera jornada i l’Athletic no ho fa al Santiago Bernabéu.

La primera meitat ha iniciat amb una rematada desviada de Yangel Herrera, just abans d’un miracle de Gazzaniga. Una errada en sortida de pilota blanc-i-vermella ha deixat Borja Iglesias tot sol davant l’argentí. Una acció que ha acabat amb una aturada descomunal del gironí. El Girona ha anat guanyant presència i al minut 37 ha arribat el premi. Miguel ha fet una gran jugada que ha acabat amb un xut que ha superat Bravo i ha posat l’1-0 abans del descans.

El segon acte ha començat de la pitjor manera possible. Borja Iglesias ha fet l’empat al primer minut de joc aprofitant una centrada lateral. Minuts més tard, Gazzaniga i Bravo han evitat que el marcador es mogués en les rematades d’Edgar i David López, respectivament. Taty Castellanos no ha pogut dirigir una centrada de Miguel, just abans del segon gol bètic. Borja Iglesias s’ha anticipat al primer pal i ha superat Gazzaniga al minut 76. El Girona ho ha intentat fins al final, i Castellanos ha fet lluir Bravo per evitar l’empat gironí.

Derrota per la mínima del Girona en l’adéu a Montilivi en una temporada històrica, que encara ho pot ser més. Els blanc-i-vermells buscaran la plaça de Conference League diumenge vinent a Pamplona davant un rival directe, Osasuna, a l’espera que l’Athletic no guanyi en la seva visita al Real Madrid.