Skip to main content
CA

Xocolates Torras es converteix en patrocinador oficial

L’empresa de Banyoles es vincula al Club per les tres properes temporades.

Xocolates Torras i el Girona FC han arribat a un acord pel qual l’empresa de Banyoles esdevé patrocinador oficial del Club per les tres properes temporades. El caràcter integral d’aquesta relació farà que el seu patrocini inclogui els equips masculins i també femenins. I això es reflexa en l’equipació de tots els equips femenins blanc-i-vermells que lluiran el logo de Torras a la part superior del dorsal de la seva samarreta. Amb aquesta nova vinculació el Girona FC torna a demostrar que aposta pel territori establint nexes d’unió amb empreses locals. 

La naturalitat de Xocolates Torras; més de 130 anys d’història

Xocolates Torras és una empresa familiar fundada el 1890. Més enllà de la qualitat i sabor dels seus xocolates, Torras és pionera en l'elaboració de xocolates sense sucre, sense gluten, orgànics i vegans.

Les instal·lacions de l’empresa, situades a Banyoles, ocupen uns 6.000m2 i compta amb una plantilla de 52 treballadors. Xocolates Torras és visitada cada any per més de 20.000 persones, que tenen així l'oportunitat de conèixer en viu el procés de fabricació de les seves més de 80 referències.

Torras és una marca amb una clara vocació internacional, que exporta les seves xocolates a més de 55 països. Compromesa amb els models d'empreses sostenibles i respectuoses amb el medi ambient -Torras compta amb la certificació de qualitat IFS- els seus embalatges incorporen el segell FSC i també utilitza ingredients amb certificació FairTrade. Amb la recent instal·lació de 500 plaques fotovoltaiques, l'empresa aposta per l'ús d'energies més netes i sostenibles.