CA
primer equip

El Girona cau per la mínima a la Ceràmica amb un gol de penal al minut 100

Gazzaniga fa una actuación magnífica, però no pot aturar la segona pena màxima en contra del Girona

El Girona marxa de buit de la seva visita a Villarreal després d’un esforç titànic. Al tram final de partit, Santi Bueno ha estat expulsat, Gazzaniga ha aturat un penal a Gerard Moreno, i Parejo ha transformat un altre al minut 100 per deixar els blanc-i-vermells sense puntuar.

La primera part ha estat d’un alt nivell per part de tots dos equips al camp groguet. Gerard Moreno i Aleix Garcia han avisat en els primers cinc minuts, però cap dels dos ha trobat porteria. Al minut 11, Yeremi Pino s’ha topat amb la fusta, i Gazzaniga ha evitat un golàs de Baena amb una gran intervenció. La resposta gironina ha arribat deu minuts més tard. Iván Martín ha assistit Stuani dins l’àrea, però l’uruguaià no ha estat encertat davant Reina. Als darrers minuts de primera meitat, Gazzaniga ha evitat el gol local en dues ocasions més amb bones aturades.

La segona part ha començat més calmada. Baena i Riquelme han estat els primers en avisar, però els xuts de tots dos han estat estèrils. Un segon acte on ha reaparegut Borja Garcia després de molts mesos lluny dels terrenys de joc per lesió. A falta d’un Quart d’hora pel final, Gazzaniga ha refusat amb encert un perillós xut de Gerard Moreno. Al 79’, Santi Bueno ha vist la segona groga per fer caure Baena, en el que ha estat el primer penal xiulat per l’àrbitre, que més tard ha rectificat la decisió, ja que havia estat fora de l’àrea. Al temps afegit, el Girona ha vist com li xiulaven dos penals més. En el primer, Gazzaniga ha evitat el gol de Gerard Moreno, però en el segon, al minut 100 de partit, Parejo ha posat l’1-0 definitiu al marcador en la darrera jugada de partit.

Cruel desenllaç per un Girona que ha competit a les mil meravelles davant un rival d’entitat com el Villarreal. Els de Míchel tornaran a la Lliga dissabte vinent a Montilivi (16.15h) rebent l’actual líder de la competició, el FC Barcelona.