CA

"El Girona és casa meva"

Portu elogia el creixement del Club i diu en la seva presentació que l'equip pot aspirar a tot

“Al Girona vaig ser molt feliç i tenia moltes ganes de tornar. El redebut no podia anar millor. Em vaig trobar com a casa. Aquesta setmana ens ha vingut més per conèixer al grup i entendre millor els conceptes que vol el míster”.

“El més important en una temporada és l’inici. Haver aconseguit 10 de 12 està a l’abast de pocs equips. Som optimistes”.

“La idea del míster encaixa més amb el paper que tenia a la Real. Míchel em demana profunditat per poder trobar espais per dins i també tinc llibertat per poder finalitzar”.

““Girona té alguna cosa especial, però té gent que en el dia a dia et fan que les coses siguin més fàcil, al jugador i a les famílies. És un equip molt proper. La gent del club són els grans artífexs del creixement i els responsables de la situació que avui vivim”.

“El Girona és casa meva. És el club que ja va apostar per mi a Segona divisió. El club en aquella època era diferent, ara ha crescut molt. Girona és i sempre serà casa meva. Vinc amb molta fam per poder continuar fent història en el club”.

“Amb de 10 de 12 podem aspirar a tot. Sabem que Míchel és un entrenador que va a per totes a pel que es proposa. Crec que podem superar el millor Girona de la història”.