Skip to main content
CA
Actes Socials

El Girona es converteix en membre col·laborador de la Fundació Girona Est

El Club és un dels impulsors d’un projecte social que gestiona equips de futbol per nens i nenes en els barris que formen el sector Girona Est.

El Girona FC i la Fundació Girona Est han reforçat la seva vinculació amb la signatura del conveni per convertir-se en membre col·laborador i seguir treballant junts en el projecte de la Escola Esportiva de futbol Girona Est. En aquesta signatura hi ha participat el president del Club, Delfí Geli i el president del Patronat de la Fundació, Jaume Sanabras. En virtut d’aquest acord, Geli entrarà a formar part del Consell de la Fundació.

El Club és un dels impulsors d’aquesta escola esportiva, un projecte de caire social que gestiona quatre equips de futbol, de les categories Escoleta, Prebenjamí, Benjamí i Aleví, amb mainada de Vila-roja, Font de la Pólvora, Grup Sant Daniel,  Mas Ramada i la Creueta, els barris que formen el sector Girona Est.

Esportiu i social

L’Escola Esportiva Girona Est és una acció vinculada a l’esport però també amb un profund contingut social. Els hàbits i valors que promou l’Escola es vol que arribin, tant a ells com a les famílies dels nens.