CA

El Girona FC crea un “escape room” digital per anunciar el llançament de la samarreta de la temporada 2020-2021

Els aficionats hauran de localitzar un hacker que ha robat les imatges de la nova equipació per a poder ser presentada demà.

Un perillós hacker roba les fotografies de la nova samarreta del Girona FC! Els aficionats blanc-i-vermells participen activament a la recerca d’aquest delinqüent informàtic”. Aquest argument marca l’inici de l’escape room digital que tindrà lloc avui dimarts i amb el qual el Girona FC llança la imatge de la nova samarreta de la temporada 2020-2021.

L’eina per participar a la recerca és l’Instagram oficial del Club i mitjançant aquesta xarxa social els seguidors hauran de superar tot una sèrie de reptes per anar seguint les pistes que els conduiran a l’ordinador del hacker en el que amaga les preuades fotografies de la nova samarreta de l’equip de Montilivi.

Entre tots els participants a l’”escape room” es sortejaran 5 de les noves equipacions, de tal manera que aquestes cinc persones seran els primers que podran vestir la samarreta oficial de la nova temporada el mateix dia de ser presentada.

 Dimecres, presentació oficial de la nova samarreta

Després del que de ben segur serà una apassionant aventura digital per recuperar el que el hacker ha robat, aquest dimecres 9 de de setembre es farà la presentació oficial de la nova samarreta de la temporada 2020-2021. Tan bon punt es doni a conèixer els aficionats ja la podran adquirir, tant online com a la botiga de l’estadi.