Skip to main content
CA

El Girona FC fa efectiva l’opció de compra i fitxa Marc Muniesa

El club de Montilivi ha fet efectiva l’opció de compra i ha fitxat Marc Muniesa, que la passada temporada ja formava part de la disciplina blanc-i-vermella en qualitat de cedit per l’Stoke City anglès. El contracte vincula Muniesa i el club de Montilivi f

El Girona FC ha fet efectiva l’opció de compra existent i ha fitxat Marc Muniesa. El futbolista ja era jugador de l’equip blanc-i-vermell des de la temporada passada però en qualitat de cedit per l’Stoke City. El contracte vincula Muniesa i el club de Montilivi fins l’any 2021.

El defensa va iniciar la seva trajectòria a la Penya Barcelonista de Lloret de Mar, la seva població natal. Als deu anys es va incorporar al futbol base del FC Barcelona on després de superar les diferents categories formatives va debutar amb el primer equip el maig de 2009 en un partit contra Osasuna corresponent al Campionat de Lliga. A banda de partits de Lliga, amb el combinat blaugrana Muniesa també va disputar Champions League i Supercopa. L’estiu de 2013 fitxa per l’Stoke City. Aquesta última temporada 2017-2018, Muniesa ha jugat amb el Girona en qualitat de cedit pel club anglès.