Skip to main content
CA

El Girona FC i Estrella Damm, junts fins al 2028

Ambdues entitats han renovat la seva col·laboració, donant continuïtat a la relació que els uneix des de fa més de deu anys.

El Girona FC i Estrella Damm han renovat el seu acord de col·laboració per les properes cinc temporades, donant continuïtat així a la relació que les uneix des de l’any 2012.

El recent inaugurat Espai 1930 de l’estadi de Montilivi ha acollit la renovació de l’acord entre ambdues entitats, al qual han assistit Delfí Geli, president del Girona FC; Ignasi Mas-Bagà, director general del Club; Jofre Riera, director de Patrocinis de Damm, i Rafael Ortuño, director de Vendes de Damm a Girona. La trobada ha comptat amb la participació de l’entrenador del primer equip Míchel Sánchez i els jugadors Aleix Garcia i David López.

D’aquesta forma, i com a patrocinador del Girona, Estrella Damm mantindrà la seva condició de Cervesa Oficial del Girona FC, així com la seva presència de marca tant a Montivili com al centre d’entrenament La Vinya. Igualment, Estrella Damm seguirà vinculada a la proposta gastronòmica del Club, estant present també al nou Espai 1930, situat davant la Tribuna i que els dies de partit oferirà una experiència gastronòmica i d’oci als aficionats convidats a les zones d’Hospitality de l’estadi blanc-i-vermell.

A més, ambdues entitats seguiran generant accions de manera conjunta per acostar la marca i el Club a l’afició gironina, com el Premi al Jugador Estrella −un reconeixement que trien els aficionats amb el seu vot al millor jugador després de cada partit− o el Partit de les Estrelles −un concurs a través de xarxes socials que permet a seguidors del Club gaudir d’una jornada d’activitats exclusives a Montilivi−, entre d’altres. I és que en la darrera dècada han compartit moments històrics pel Club, com la celebració pels carrers de la ciutat dels dos ascensos del Girona FC a Primera Divisió, i han dut a terme campanyes de suport al Club que ja formen part de la memòria dels aficionats gironins.

Sobre Estrella Damm i l’esport

El vincle d’Estrella Damm amb l’esport es remunta als inicis de la companyia, però no és fins als anys 50 quan aquest es consolida amb la fundació del Club de Futbol Damm i els primers patrocinis en el món del ciclisme i el bàsquet. Actualment, i després de més de 145 anys d’història, la presència de Damm al món de l’esport no coneix límits, i la companyia hi continua compromesa en accions i esdeveniments tant nacionals com internacionals.