Skip to main content
CA

Les entrades del Girona-Real Madrid es posaran a la venda a partir del 12 de setembre

El període preferent de compra pel Soci finalitzarà el 19 de setembre a les 12h.

Les entrades per al partit Girona FC-Real Madrid que es disputarà, a Montilivi (Dissabte 30 de setembre a les 18:30), es posaran a la venda a partir del 12 de setembre a les 12h. Els Socis del Girona FC tindran prioritat de compra fins al 19 de setembre a les 12h., amb un màxim d’una entrada per ID de Soci. A més, gaudiran d’un descompte del 10% respecte el preu de venda per al públic general.

Cal recordar que es podran afegir a la cistella de compra fins a 6 entrades per transacció, no obstant, cada entrada haurà de ser validada pel seu ID de Soci corresponent.

Venda a públic general

Transcorregut el període preferent, a partir del 19 de setembre a les 12h., i només en cas de quedar entrades disponibles, el Club les posarà a la venda per al públic general. També podran comprar els Socis que no ho hagin fet en el primer torn, mantenint sempre el límit d’una entrada per ID amb descompte de Soci.

On comprar

La compra es podrà fer online, a través del web www.gironafc.cat/entrades, o a taquilles on el Club posarà a disposició dels Socis un servei d’ajuda a la compra online. La venda serà exclusiva amb targeta bancària.

Inclòs en l’abonament de temporada

Aquest partit està INCLÒS en l’abonament de temporada. Els abonats que no puguin assistir-hi tenen la possibilitat de cedir-lo a una altra persona fins a 5 hores abans de l’inici. A més, també tenen la possibilitat d’alliberar el seu seient i aprofitar així un dels avantatges que ofereix el Club: la bonificació del 40% del preu de l’entrada corresponent al seient, en cas que acabi venuda.

Per aquest partit no hi haurà disponible el servei d’entrades gratuïtes per als Socis infantils.

Hospitality VIP

El Girona també disposa d’entrades d’Hospitality VIP a partir de 290 euros en les que s’ofereixen experiències addicionals per gaudir del partit d’una manera diferent. Per consultar disponibilitat i opcions cal enviar un mail a hospitality@gironafc.cat o trucar al telèfon 722 48 78 33.

Sancions a la revenda

D’altre banda advertir que el Club anul·larà les entrades i bloquejarà els carnets que hagin estat utilitzats i/o aconseguits de manera fraudulenta. Alhora que s’activaran els tràmits per sancionar-los d’acord amb el reglament de règim intern que preveu la suspensió temporal de la condició de Soci i/o Abonat fins a un període màxim de dos anys. El Girona també es reserva el dret de posar aquesta informació a disposició dels Mossos d’Esquadra i recorda als aficionats que s’abstinguin de comprar entrades fora del web oficial del Girona FC o les taquilles de l’estadi.

 

Preus General Socis
TRIBUNA SUPERIOR 160 € 144 €
TRIBUNA INFERIOR 150 € 135 €
PREFERENT COBERT 135 € 121,50 €
PREFERENT CENTRAL 120 € 108 €
PREFERENT SUPERIOR 110 € 99 €
PREFERENT LATERAL 110 € 99 €
GOL LATERAL 95 € 85,50 €
GOL 83 € 74,70 €