Skip to main content
CA

El Girona FC i Estrella Damm renoven fins el 2018 el seu acord de col·laboració

Aquesta acció dóna continuïtat a la relació que els uneix des de l’any 2012.

El Girona FC i Estrella Damm han signat un acord que renova la seva col·laboració fins a finals de la temporada 2017/2018, donant continuïtat a la relació que els uneix des de l’any 2012.

Mitjançant aquest acord, Estrella Damm continuarà sent la cervesa del Club i donant suport al seu equip i a les seves activitats durant aquestes temporades. Entre elles, seguirà patrocinant el premi mensual al “Jugador Estrella”, un reconeixement que decideixen els aficionats amb el seu vot al millor jugador després de cada partit.

La signatura de l’acord va tenir lloc ahir al migdia a l’estadi de Montilivi amb la presència de Delfí Geli, president del Girona FC; Ignasi Mas-Bagà, director general i president del consell d’administració del Girona FC; Frederic Segarra, director de comunicació i relacions externes de Damm; i Rafael Ortuño, cap de vendes de Damm a Girona.

Sobre Damm i el futbol

El vincle de Damm amb l’esport es remunta als inicis de la companyia, però no és fins els anys 50 quan aquest es consolida amb la creació del Club de Futbol Damm i els primers patrocinis en el món del ciclisme i el bàsquet. Actualment, després de 140 anys d’història, la presència de Damm al món de l’esport no coneix límits, i la companyia continua compromesa amb totes les seves disciplines en actes i esdeveniments celebrats arreu del país.