Skip to main content
CA

El Girona FC manté el 96% dels abonats de la temporada anterior

La campanya d'abonaments ha registrat 237 noves altes que cobreix gairebé la meitat dels 532 abonats de la temporada anterior que han decidit no continuar aquesta temporada.

El veritable valor d’una afició es demostra en els moments complicats. Després de rebre un cop molt dur en veure’s allunyar l’ascens en l’últim minut del play-off, els seguidors del Girona han demostrat la seva fidelitat i confiança en el projecte. I ho han fet renovant els seus abonaments de tal manera que el Club manté el 96% dels abonats de la temporada anterior.

A dia d’avui el Girona té 9.106 abonats dels quals 8.869 són abonaments renovats i 237 noves altes, el que dona com a resultat el segon millor registre d'Abonats del Club a Segona Divisió, només darrere dels 9.501 aconseguits durant la temporada passada.

Per segon any consecutiu, el procés de renovació ha estat completament en línia i mitjançant la domiciliació bancària, cosa que ha permès a tots els Abonats renovar de forma còmoda, senzilla i segura.

De la mateixa manera, el club ha realitzat més de 500 canvis de seient, els quals s'han fet també de forma online per comoditat dels nostres aficionats.