Skip to main content
CA

El Girona FC segon classificat a la tercera fase de la Lliga Genuine

Els blanc-i-vermells van guanyar els tres partits que van disputar contra Rayo Vallecano, Osasuna i Nàstic de Tarragona.

Els 18 equips de Laliga Genuine es van donar cita a la Ciutat Esportiva Antonio Asensio de Palma de Mallorca durant aquest passat cap de setmana, on un total de 288 futbolistes i més de 70 tècnics van gaudir de la tercera fase de LaLiga Genuine.

Espanyol, Girona i La Palmas, van ser els equips que més punts van rebre a la part esportiva de la classificació, empatant els tres equips amb 9 punts cadascun i sense cap derrota. Liderant la classificació per Fair Play en aquesta tercera fase, el Reus empatat amb 89 punts amb l'Osasuna i el Rayo Vallecano amb tan sols un punt menys.

Aquesta tercera fase, va destacar per una passi de banderes diferent i assolellat que va precedir a l'entrega de medalles acompanyat dels himnes de cada club. A més, la classificació final d'aquest cap de setmana, prepara una fase final a Vigo molt disputada i emocionant.

El respecte als valors del futbol de tots els participants de Laliga Genuine, la companyonia i el treball en equip van ser els que van fer d'aquesta tercera fase un cap de setmana apassionant a la capital de les Illes Balears.

Laliga Genuine s'acomiada ara fins als propers 25, 26 i 27 de maig, on es disputarà la quarta i última fase d'Laliga Genuine