Skip to main content
CA

El Girona i Pep Guardiola, ambaixadors de la Costa Brava i el Pirineu de Girona a Manchester

El Girona i Pep Guardiola van participar en l'acció promocional de l’oferta turística de la Costa Brava i el Pirineu, impulsada pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona.

Ahir, a Manchester, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona va organitzar una presentació de la Costa Brava i el Pirineu de Girona per a agents de viatges i periodistes anglesos amb la participació del Girona FC i Pep Guardiola.

Aquesta acció s’endega aprofitant el vincle existent entre el Girona i el Manchester City, i gràcies a l’acord de patrocini vigent entre la Diputació de Girona i el club de Montilivi, per tal de promocionar Girona i la marca Costa Brava en el mercat britànic.

En la salutació als assistents, el president del Girona, Delfí Geli va afirmar que  «estem molt contents i orgullosos de representar a la província i a la ciutat. La força del Girona FC és un valor de visibilitat increïble. Esperem que això porti gent i els que ens visitin puguin veure un partit del Girona en directe”. Per la seva part, Pep Guardiola es va adreçar als participants per dir-los que  “us encoratjo a que convenceu a la gent a que viatgin a Girona, a la Costa Brava, la zona més bonica de Catalunya. Se que els que  vinguin ho gaudiran”. També va participar a l’acte promocional, Pere Guardiola, propietari de Girona Football Group, accionista majoritari del Girona juntament amb City Football Group.

Prèviament a la presentació, l’acció es va iniciar amb la celebració d’un workshop entre tretze representants d’empreses turístiques gironines i seixanta-cinc agents de viatge d’agències i operadors turístics de l’àrea metropolitana de Manchester. Així, en el decurs de noranta minuts es van mantenir nombroses entrevistes entre els representants gironins i els agents de viatge anglesos amb l’objectiu de donar a conèixer el conjunt de l’oferta turística de la demarcació de Girona.

La delegació del Girona FC, va estar encapçalada pel president Delfí Geli i el director general Ignasi Mas-Bagà. En les accions que es van presentar a Manchester, i concretament dins l’anomenat turisme esportiu, el Girona hi té un paper cabdal ja que ofereix als visitants la possibilitat de viure en directe, a Montilivi, un partit de la millor lliga del món, de la que formen part els blanc-i-vermells.