El Girona reacciona tard al Coliseum Alfonso Pérez

Els blanc-i-vermells cauen per la mínima davant el Getafe en una primera part molt dolenta, i una reacció insuficient a un bon segon acte dels de Míchel

El Girona marxa de buit de la seva visita al Coliseum Alfonso Pérez després d’una molt mala primera part i una reacció que no ha estat suficient per sumar algun punt a la segona part. Castellanos i Miguel han estat els golejadors gironins en un resultat que permet al Girona guanyar el goal average particular al Getafe.

L’inici de primera part ha estat per oblidar. Enes Ünal ha obert el marcador al minut 2 en una pèrdua en sortida de pilota del Girona. Aleix ha provat fortuna des de lluny, però Soria ha aturat en dos temps la tímida reacció blanc-i-vermella. Al minut 14, el Getafe ha fet el segon des del punt de penal en una centrada que ha topat en la ma de Javi Hernández. Tsygankov, només dos minuts més tard, ha posat a prova Soria, però el porter local ha reaccionat bé. El Getafe ha seguit buscant la porteria de Gazzaniga tot i el 2-0, i ha trobat el premi del tercer abans del descans amb una rematada de Mayoral des de la frontal.

Al descans, Míchel ha fet un triple canvi donant entrada Miguel, Valery i David López. I la reacció gironina no ha trigat en arribar. Castellanos ha aprofitat un fantàstic contracop per fer el 3-1 gràcies a una bona assistència de Tsygankov. Els de Míchel han insistit a la recerca del segon, gol que ha arribat a falta de 10 pel final en un xut sec de Miguel que ha batut Soria. Al tram final, el Girona ha intentat marxar de Getafe amb algun punt, però no ha estat possible.

Derrota per la mínima del Girona en la seva visita al Coliseum Alfonso Pérez. Tot i el marcador, els blanc-i-vermells guanyen l’average particular al Getafe. Els de Míchel tornaran a la competició dilluns 13 a les 21h a l’Estadi de Montilivi davant l’Atlético.