El Girona suma un punt a Anoeta (1-1)

Dovbyk ha debutat a la segona part i s’ha estrenat com a golejador

El Girona ha esgarrapat un punt (1-1) en l’estrena a la lliga al feu de la Real Sociedad. I no ha estat gens fàcil per que els de Míchel s’han vist molt aviat amb el marcador en contra. Al minut 5, Take Kubo ha fet l’1 a 0 rematant una centrada lluny de l’abast de Gazzaniga. Pocs minuts més tard, l'àrbitre ha xiulat penal per una acció de Blind dins de l’àrea però l'ha acabat anul·lant. El Girona no era el de la pretemporada i tenia poc protagonisme assetjat per la pressió dels donostiarres.

El panorama ha canviat a la segona part. Míchel ha mogut la banqueta. Ha fet entrar Pablo Torre i Valery i ha debutat Artem Dovbyk. La reacció de l’equip ha estat evident i la connexió ucraïnesa ha donat els seus fruits. El davanter ha igualat el marcador amb un imparable gol de cap aprofitant una centrada des de la banda dreta del seu compatriota Viktor Tsygankov.

Primer punt contra un rival que competirà a la Champions League aquesta temporada.