El Girona supera el Nice per 2 a 1

Amb gols de Joel Roca i Javi Hernández els de Michel tanquen, amb una nova victòria, l’stage de Málaga.

Segon partit de pretemporada i segona victòria de l’equip. Aquesta vegada contra l’OGC Nice, de la Ligue 1, la primera divisió francesa. Un matx amb un cronometratge peculiar ja que els dos equips han acordat jugar-lo a quatre parts de trenta minuts cadascuna. L’equip de Míchel ha anat de menys a més en aquest enfrontament amistós que ha finalitzat amb un 2 a 1 pels de Montilivi. En el primer període l’equip de la Provença ha estat més incisiu. La prova d’això ha estat el gol de Brahimi, en el minut nou, que ha engaltat un potent xut llunyà que ha botat davant Fuidias.  Minuts més tard el porter de Berga ha fet una gran aturada en resposta a un xut de Dante. També en aquesta primera part, Castellanos ha aconseguit un gran gol que l’àrbitre ha anul·lat per un fora de joc dubtós. En el segon període els de Montilivi han posat una marxa més i s’han llançat sobre la porteria francesa. Castellanos l’ha tingut en el llançament d’una falta que, per ben poc, no ha suposat l’empat.

En el tercer període s’han produït diversos canvis en l’onze inicial. Stuani ha estat un dels jugadors que ha entrat i que ha generat l’ocasió més clara pels catalans fins aquell moment. Un xut de l’uruguaià, des de la frontal de l’àrea petita, l’ha desviat de manera brillant el porter del Nice. Ureña també ho ha provat, així com Bernardo, que han gaudit d’ocasions de gol per igualar el marcador. Però ha estat el jove futbolista de Camprodon, Joel Roca, l’autor del merescut gol de l’empat. Roca s’ha endut una pilota, pràcticament al mig del camp, ha fet una gran cavalcada per la banda dreta evitant rivals, i amb un colpeig col·locat ha superat el porter provençal fent pujar l’1 a 1 al marcador. Pocs minuts després, quan faltava poc per finalitzar el matx, un cop de cap de Javi Hérnandez, mitjançant un córner llançat per Aleix Garcia, ha enviat l’esfèrica al fons de la xarxa certificant  la remuntada del Girona. En els instants finals el Nice ha estat a prop d’assolir l’empat. Daouda Traoré, de només setze anys i una de les joves promeses del futbol francès, ha llançat un autèntic míssil que ha impactat en el pal de la porteria defensada per Gazzaniga.

Amb aquest partit, els gironins donen per tancat el seu stage a Málaga. El proper matx amistós de preparació tindrà lloc al centre d’entrenament de La Vinya. Serà el proper dimecres 14 a les 11h. contra Osasuna.

FICHA TÉCNICA

Girona FC.- Fuidias, Miguel, Arnau, David López, Terrats, Castellanos, Samu Saiz, Toni Villa, Santi Bueno, Iván Martín i Joel Roca. En el tercer i quart període han sortit al terreny de joc: Gazzaniga, Stuani, Biel Farrés, Manu Vallejo, Yan Couto, Bernardo, Oriol Romeu, Aleix Garcia i Ureña.

OGC Nice.- Boulhendi, Atal, Todibo, Dante, Viti, Boudaoui, Thuram, Beka Beka, Brahimi, Pepe I Delort.