El Juvenil A goleja el San Francisco i encadena tres victòries consecutives

El Girona B empata a Manresa i torna a sumar després de dos setmanes sense fer-ho (0-0). El Juvenil B es deixa els primers punts de la temporada empatant a Vilablareix davant el segon classificat, el Figueres (2-2).

Manresa 0-0 Girona B

Empat del Girona B en la seva visita al Congost davant un combatiu Manresa. Els de Vizuete van topar-se amb un gran rival i només van poder aconseguir sumar un punt que serveix per trencar la mala dinàmica abans de la jornada de descans.

Juvenil A 4-0 San Francisco

Contundent golejada dels nois d’Alex Marsal davant el San Francisco. Un doblet de Joel Roca, una diana d’Antal i una més d’Iker García van permetre els blanc-i-vermells sumar la tercera victòria consecutiva.

Juvenil B 2-2 Figueres

Duel de titans el que es va viure a Vilablareix entre els dos primers classificats de la Nacional Juvenil. Girona i Figueres van repartir-se els punts en un partit on Mousta i Celma van ser els autors de les dianes blanc-i-vermelles.

Porqueres 2-1 Sènior Femení

Derrota per la mínima del Girona davant el Porqueres. El gol de Neus Juncà just abans d’arribar al descans va resultar insuficient per poder marxar amb quelcom positiu.