Skip to main content
CA
Actes Socials

El partit “Llegendes Girona FC” vs. “Barça Legends” ha recaptat 28.786 euros per a la lluita contra l’ELA

El president Delfí Geli ha lliurat avui aquesta xifra a la Fundació Miquel Valls.

El partit “Llegendes Girona FC” vs. “Barça Legends”, corresponent a la 44ena edició del Trofeu Costa Brava, tenia un doble objectiu. Per una banda visibilitzar l’Esclerosi Lateral Amiotròfica (ELA) i per l’altre recaptar diners per combatre-la. Per aquest motiu el passat 16 de gener Montilivi va ser una festa de la solidaritat en la que també es va retre un sentit homenatge a Juan Carlos Unzué, exentrenador del Girona, que pateix aquesta cruel malaltia. Unzué ha esdevingut un exemple de coratge i el Club li va voler reconèixer i agrair el seu protagonisme en aquesta lluita.

28.786 euros

La xifra final recaptada en aquest Trofeu Costa solidari ha estat de 28.786 euros assolida amb la venda d’entrades, donacions de particulars i donacions de patrocinadors del Club (Gosbi, CaixaBank, Medplaya, Nissan, Noel i Leo Boeck) i el suport econòmic de la Diputació de Girona. 

Avui, el president del Girona, Delfí Geli, ha lliurat aquests diners a Anna Rigola, representant de la Fundació Miquel Valls. Aquesta entitat destinarà la xifra als diversos projectes que impulsa entre els que s’inclouen els de suport als malalts d’ELA i les seves famílies i també investigació sobre la malaltia.

El Girona FC vol agrair de tot cor a les persones i empreses que hi han contribuït i també al FC Barcelona, per la seva participació en aquesta iniciativa solidària.